Bokmal?

Jag har säkert åtta stycken böcker som står i hyllan och väntar på att bli lästa... men jag har "aldrig tid" - det betyder att jag vanligen väljer att göra annat, samtidigt som jag lockas av böckerna och längtar efter att "få tid" till att läsa dem. Mysko.

Hur som haver. Köpte fyra stycken till nu. Två som verkligen (!) lockar mig, en tredje som jag tror kan vara antingen eller och som inte riktigt lockar mig, och den fjärde för att den kan vara skitbra att ha till hands på vissa fester där skumma samtalsämnen urartar. Hehe.

1. Marley och jag. Har spanat in den länge och det var den jag var på jakt efter när jag gick in i bokaffären. Började läsa den direkt jag kom hem och sattg och skrattade högt från första raderna. Inte så ofta man skrattar (då menar jag "högt"och inte bara småfnissar eller ler) när man läser en bok, eller ser film själv. Det framkallas ju ofta i sällskap. Tror den här boken kan vara helt suverän! 

2. Fjorton år till salu. Memoarer lockar mig, thats it. 

3.  Sanningen om diamanter. "Nicole Richie's romandebut" som det så fint hette. Tycker hennes historia är ganska fantastisk - föddes "fattig" och blev adopterad av en världskänd och stormrik artist. Den får nog ligga på hyllan ett tag, men den kan vara bra att ha där.

4. Varför har män bröstvårtor? Boken ger svar på många av dessa underliga frågor man ibland ställer sig, så som varför man skrattar när man blir kittlad och om en fot verkligen kan somna osv. som sagt, vid diskussioner utan slut kan man ju dra fram den och briljera lite ;)


Fröken Duktig

idag har jag varit duktig. började imorse med att vakna när klockan ringde! tjoho! efter jobbet var jag och handlade, köpte en till bok på bokrean, åkte hem och tog ut hundarna, åt lite smörgås med leverpastej, gick ut på promenix med Shappo,

kom in och plockade iordning lite, gick ut igen och tränade med Luddas, när jag kom in satte jag mig och pluggade matte i ca 1,5 h (FYI: hade fel på ett tal av ungefär femtio, men då var jag ARG, hur jag än vände och vred på det fick jag det ändå till det äckliga felsvaret, och bestämde mig för att det var feltryckt i facit, svalde som tur var sedfan stoltheten och ringde min syster och fick hjälp), sen bakade jag två tårtor som jag ska ha med till jobbet imorgon, när de var klara tog jag fram en matlåda från igår och smällde i mig lite mat, nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska sätta på en film att slockna skönt till.

just det ja, har ju bloggat också!

Vem är Fröken Duktig? JAG är Fröken Duktig!

... o som grädde på moset, jag är i säng före klockan tolv! före klockan 11 tillochmed. god damn.
tänk om jag missar något?


PAPPA 60 ÅR IDAG

Hej o hå - farsan fyller 60 år idag! Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!

Men inte behöver man ju "bli gubbe" för det? Just nu är han i Trysil och åker snowboard :) Goa pappsen =) Han har nog en så bra födelsedag kan kunnat tänka sig! Semester i Trysil, njuter av god mat, en hel del öl, soliga vinterdagar med metervis av snö, härliga dagar på fjället och åker både det ena och det andra :)
Fårn början verkade det inte som att någon av oss döttrar kunde komma heller, men för två veckor sen visade det sig att både Mia och Sara (och Magnus o Ivan såklart) kunde ta ledigt trots allt och vara där med dem under veckan. Så det enda som saknas för att göra pappas 60årsdag komplett är nog jag och Henk skulle jag tro ;)

Hörde igår att de varit på det nya hotellet som byggts, där hade badat i fyra timmar (finns olika bassänger, klätterväggar och surfträning med vågor! Sen hade de bowlat i två timmat, mamma vann! Duktiga mamma :) O sen hade de ätit buffé - i nästan tre timmar... hehe. Gott var det sa de ;)

GRATTIS PAPPA PÅ DIN 60-ÅRSDAG!







Grattis Ivan 2 år

Igår fyllde Ivan två år! Hela familjen är uppe i Trysil (förutom jag o Henk) så igår hade det firats med en massa paket, ballonger och snölekar så det stod härliga till!
Till sin födelsedag hade han fått önska maten - och det som stod högst på listan var sushi - konstiga unge :)

När vi ringde igår för att gratta hade de suttit och ätit ett bra tag och Ivan hade gått från bordet för att leka med en ballong. Det var lite mat kvar på hans tallrik, så pappa Magnus åt upp det, och när Ivan då kom tillbaka blev han lite sur på pappa som faktiskt hade tagit IVANS mat, som han hade tänkt att äta upp nu. Så han klättrade upp i pappas knä och tittade i munnen för att se om det kanske fanns lite kvar... ;)

Gulliga lilla unge! Önskar man fick träffa honom oftare. Önskar Umeå och Arvika låg närmre varandra.




Stuck in Arvika

Pappa fyller 60 år på onsdag! O v 9 åker vi alltid till Trysil, har gjort det de senaste 45 åren skulle jag tro (hehe) så idag stack mamma och pappa dit för att njuta av en vecka i fjällen, med slalom-, snowboard- och längdåkning, promenader i soligt väder och meterhög snö, goda middagar i vår mysiga stuga och denna gång: ett minst trevlig födelsedagsfirande för pappa!

Mia lyckades ta ledigt några dagar och ska dit större del av veckan, och för bara några dagar sen blev det även klart att Sara och Magnus lyckades få en varsin vecka ledigt och åker dit med Ivan (och magen...).

.. o så var det vi. Jag och Henrik är fast i Arvika med jobb. Nu ska vi väl itne klaga över jobb, vi har iallafall ett varsitt jobb, men guuuuud så underbart kul det hade varit att få vara med dem i Trysil!  Det är inte alltid hela familjen kan åka samtidigt, och det är definitivt inte alltid ens pappa fyller 60! Dessutom fyller Ivan 2 år dagen före pappa fyller...

SUCK PUST STÖN OCH GÖTE.


Melodifestivalen 21 feb

Jahapp. Bidragen blir bara sämre och sämre... när ska det komma nåt riktigt bra?

Ikväll hejade jag på melodi nr 2 (Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox) och nr 4 (E.M.D), så det var ju rätt surt att de fick möta varandra. O det var inte särskilt oväntat att alternativ 2 (leodi 4) skulle vinna. Kan tänka mig att småtjejer som röster sextioelva gånger och drömmer om att få bli ihop med Danny.. eller Mattias.... eller Eric.... det spelar ingen roll, för alla är ju så söta och snygga och.... helt, helt underbara. Eller? 

Rigo etc. etc. etc. etc. etc. etc. hade ju iaf en härlig melodi och var en skön blandning av "60-tal och nyskapande" som jag o Henrik kom fram till här i expertsoffan. 

Gladast blev jag när Molly slog BWO! Härligt! BWO är inte bra. O om de skulle ha en OK låt, så förstörs den av att se dem.

Om jag är på krigsstigen? Näääää..... 


 

Uppiggande mail

Fick ett uppiggande mail av Rebecka

KURSER FÖR MÄN

Kurs  1
Hur man fyller på ispåsar.
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.
950:-





Kurs 2  

WC-papper. Är det sant att  toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp.
1500:-





Kurs 3  

Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering?
Och hur lägger man ner den igen efter urinering?
Mycket praktiska övningar.
2000:-





Kurs 4  

Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på  videoband.
2500:-





Kurs 5  

Lär dig att hitta saker, börja med att ställa dem på de rätta platserna .
istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner..
Öppet forum.
1900:-





Kurs 6  

Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa.
Bilder och ljudband.
4000:- begränsade  platser!!





Kurs 7  

Våga fråga efter vägen när du inte hittar.
Berättelser ur verkliga livet.
1500:-





Kurs 8  

Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?
Körsimulator.
7500:- obegränsat  antal.





Kurs 9  

Lär dig skillnaden på fru och mamma.
Rollspel.
1900:-





Kurs 10  

Hur man lär sig att älska  shopping?
Andningsteknik, meditation samt mental träning.  
500:-  -
obegränsat antal.



OBS! Alla anmälningar är  bindande!




 


Sjuk och dåligt samvete

har mått dåligt de senaste dagarna och igårkväll blev jag så dålig att jag bestämde mig för att vara hemma idag. Hade dessutom feber så det var väl egentligen inget att fundera över. Feber och feberfrossa och ont i halsen och öronen... Hela kroppen är i någon slags ihållande värk - det känns som att jag vaknat upp från att blivit misshandlad eller överkörd eller så. On top of things. kronisk huvudvärk. Har tagit varenda tablett som finns i medicinskåpet och inget hjälper!

Men jag får så dåligt samvete när jag blir sjuk. En anledning vet jag: jag kan inte ge hundarna någonting! De har bara fått varit ute.... de har inte gjort någonting! De ser så rastlösa ut stackarna... igår efter ca 8 st panodil klickade jag lite med dem i köket och gjorde lite hjärngympa, men thats it. Får se om det kan bli något liknande ikväll.


t.i.d.i.g.t

klockan är 6.10 och jag är klar (klädd, sminkad, sprayad, frukoståten, hundgådd) för att åka till jobbet.

Nog för att jag gillar att gå upp tidigt för att få ut hela dagen. MEN. Allt innan kl 06 är för tidigt.

ormar, skattjakt och bapelsiner...

... tänker jag inte skriva om.

Jag firar alla hjärtans dag alldeles ensam ikväll eftersom Henrik jobbar (så tyck synd om mig), och tydligen hade jag inget annat för mig än att blogga (oj så patetiskt), så jag vill ha massvis med kommentarer nu så jag har ngt att läsa sen (ta en bok då din olästa männsika!).

O så lägger vi in en bild som inte hör hit för att förgylla detta korkade inlägg.


ALLA HJÄRTANS DAG

Jag fick MARIO KART till WII av älsklingsHenrik på alla hjärtans dag! Tack baby! :) har spelat nu några banor, men blev så åksjuk att jag var tvungen att vila lite! =)

♥ Du och jag... jag och du.... för evigt! ♥

Henk har inte fått sitt alla hjärtans-paket än.... men det ligger här o väntar... han är på jobbet nu, kommer hem vid midnatt... det kan ju faktsikt vara så att det kanske är något romantiskt och mysigt inplanerat då :)


En liten smygtitt på *******:s paket :)


O JAG FICK MARIO KART TILL WII! Weeeee!!! :) :) :)



Mamsen o pappsen var här förut på lite alla hjärtans dag-fika! Mysigt :) Jag bjöd på kaffe och mamma bjöd på hennes världsvinnande goda kanelbullar! Fick en stor godispåse och chokladhjärtan av dem! O jag gav dem en jättesöt orkidé =)

KÄRLEK TILL ALLA!


Vårt nya golv!

Har glömt att lägga upp bilder på vårt nya fina golv! :)

KÖKET

Haha, hundarnas leksak.. mitt på golvet ;)

Det bästa är nästan att vi har VITA SOCKLAR... till skillnad från innan när det horribla korkmattan som var innan, även hade sätts upp på kanterna.. Uhhh va fult det var - men tänk så fint det kan bli!

... och samma i HALLEN, förutom plätten precis vid dörren, där vi la en plastmatta (blöta skor, blöta hundar... väldigt praktiskt med en plastmatta där alla blöta skor ställs.. ). Blir en svart list vid golvbytet.


Me so happy ;)

TACK Ingemar och Carina för det fina golvet! O tack Ingemar och pappa för att ni hjälpt oss att lägga (eller rent ut sagt lagt golvet, hehe!)  åt oss (o Carina o mamma också givetvis, men det är väl papporna som gjort det mesta).

STOR KRAM TILL MAMMA, PAPPA, SVÄRFAR & SVÄRMOR PÅ ALLA ♥-ANS DAG!
VAD SKULEL VI GÖRA UTAN ER?



 


Nytt bord!

Vi har äntligen fått det där bordet vi så länge velat haft! ett runt, vitt, modell nätt och gärna lite gammaldags... Har inte hittat
något som fallit oss i smaken riktigt. Men nu! Detta underbara bord passade vårt kök alldeles ypperligt och det är precis som vi ville ha det! O det fina är att det är från Henriks farmor :)

,
Ska ställa ut det en bit från väggen sen, så man kan gå runt. Men nu ställde vi det under lampan :)


Det blev t.o.m. ännu bättre än vad vi tänkt oss, för det är inte vitt vitt, utan lite vanlijvitt - precis som panelen! :) Love it!

Stolsdynorna är stoppade med ett blått, randigt tyg - mycket fina!


Tycker de här kristallljusstakarna var så vackra också! De pryder vårt vackra bord nu i vårt vackra kök :)

Love our house! :)

Pilgrim

På min examen fick jag ett presentkort på ett PILGRIM eller SNÖ-smycke av Mia, Sara, Magnus och Ivan. O sist jag var i
Karlstad var jag på den affären och valde ut detta underbara halsband.
Jag tyckte det var skitsnyggt, men förstod inte vad det stod, och kände att jag var tvungen att fråga (så att jag inte senare går runt med ett halsband som jag kanske inte kan "stå för" vad det symboliserar.
Det står COEXIST, och C:et symboliserar Islams halvmåne,  X:et symboliserar judendomens stjärna och T:et symboliserar kristendomens kors. Smycket symboliserar alltså att vi ska leva tillsammans, coexist, alla religoner och männsikor...
Då tyckte jag att det blev ännu finare, så då valde jag det. O två små hängen till, ett hjärta med en sten i, och en turkos sten som ni ser på andra sidan.




Sen fick jag syn på detta vackra armband också.. som jag fastnade för jättemycket. Det kostade 679 kr så jag kände att... det kanske var lite väl dyrt för ett armband.. Men då sa han som jobbade där att det var det sista armbandet han hade kvar i den modell, och dessutom att det var utgånde, så hal kunde ge mig 50 % rabatt. O när det då bara kostade 340 kr kunde jag ju inte låta bli! =)








Fredagen den trettonde

Jag är mycket skrockfull, men känner ingen hets alls över denna dag - tycker tvärtom, det brukar vara en riktigt bra dag! =)

Har jobbat mellan 7 30 och 15 30, och sen har jag sprungit ärenden och fixat grejer. Kom hem senare än vad jag tänkt mig och ligger nu i soffan framför Lets Dance, är heeelt utslagen, jättetrött och fryser som en tok.

I pausen sen blir det nog en värmande dusch..

På tal om Lets Dance... tänk att få dansa med Tobias i L.D! =) O då menar jag Tobias som dansar med elisabeth ;) Vad heter han, Tobias Karlsson? Skulle verkligen vilja lära mig att dansa.... pardans alltså, det verkar så kul! Henrik vill ju inte dansa med mig :( Skulle helst vilja dansa med Henrik såklart, men utav proffsdansare skulle det vara fränt att få dansa med Tobias ;)

Mamma o pappa är jätteduktiga på bugg, till sommaren ska jag nog övertala Henrik att låta dem lära oss lite ;) Lite drinkar först så kanske :p


Tobias Karlsson i Lets Dance


Som att få uppleva en skräckfilm

Tänkte berätta om en händelse som inträffade förra veckan.... Det började med att jag förra helgen såg den mest otäcka thriller jag någonsin sett! Jag tvingade Henrik att sitta kvar och se hela filmen med mig, för han tyckte den var så jobbig att han genom flera orsaker försökte komma därirfån... O jag, som inte kan (!) sluta se en film som jag börjar sett (och för övrigt älskar skräckisar), tyckte också ´vid flera tillfällen att den var fruktansvärt obehaglig.

Så.. vilken film? Jo, THE STRANGERS.

Hur som helst. Detta var ju inge smart, för att nästkommande två dagar skulle Henrik jobba natt. En annan dålig förutsättning för detta är ju att jag är oerhört mörkrädd inomhus, ute är det inga problem, men inomhus är jag mörkrädd.

Första natten gick fint, visst jag hade filmen i tankarna, men det gick ändå skapligt bra må jag säga... Men nästa natt..

Jag gjorde iordning mig för kvällen, släckte i huset och var redo för sängen. Larmade huset, och just den natten valde jag att larma hela huset (annars brukar jag bara larma undervåningen, för att hundarna ska kunna gå upp om de vill - men nu hade jag stängt grinden vid trappan, så jag larmade övervåningen också).
Kom på att jag inte hade gett hundarna någon kvällsmat, så jag snubblade in i tävttstugan, mörkt som det var. När jag står och häller upp maten hör jag hur det det börjar pipa i larmcentralen.. Springer dit och trycker koden för att avlarma. I samma ögonblick som ajg trycker sista siffran upptäcker jag hur jag blir alldeles kall inom mig när jag kommer på tanken "betyder detta är någon är i huset? är det någon på övervåningen?". I nästa sekund hör jag hur det knarrar till, fast i samband med hur fruktansvärt rädd jag blev var det troligtvis inbillning (eller om det var Ludde mage som kurrade för att han inte fick någon mat).

Jag börjar hetsa upp mig och blir ännu mer rädd, funderar på om jag ska gå upp och titta, eller bara ta hundarna och springa ut? Bestämmer mig för att ta telefonen och ringa till Henrik. När jag berättar (viskar, ifall det skulle var någon hemma som hörde mig) händelsen för Henrik kommer jag på att jag ruskade till dörren efter att jag hade larmat, för att känna att det var låst. Funderar över om det kunde ha varit det som utlöste larmet.. Henrik säger då att jag ska testa att larma igen, och inte dra i dörrarna först för att se om larmet går då - och om det inte händer något så skulle jag då känna på dörren och se om det faktsikt var det som gjorde att larmet gick. Det var ju en smart idé, så jag lägger på med Henrik, larmar igen och ställer mig rakt upp och ned i hallen och väntar. Väntar i någon minut och känner att nu är det nog dags att gå och känna på någon av dörrarna, för vid den här tiden hade larmet gått förra gången.
Innan jag hinner ta ett steg mot dörren hör jag att larmet går igen. Nu blir jag livrädd och anstränger mig för att inte hamna i någon slags paniksituation! Jag smyger mig framåt och har ögonen på trappan, och smyger in i köket igen.
Sträcker mig efter telefonen och är påväg att ringa till Henrik igen, men hejdar mig när jag tänker "varför? vad ska han göra åt det?", och kommer istället på att jag kan ringa till Securitas, som larmet är kopplat till (nu i efterhand, varför stanna i huset för att ringa - varför inte bara gå ut därfirån?).

Iallafall, jag är så rädd och stressad att jag inte kommer ihåg deras nummer, så jag tassar försiktigt ut i vardagsrummet där jag vet att det ligger något papper från dem, med deras telefonnummer. Jag tittar förskräckt upp mot trappan hela tiden, släpper den inte med blicken, och går tillbaka till hallen för att ringa (så jag är nära utgången, samt panikknapparna som sitter på larmcentralen).

När jag ringer Securitas berättar jag hela händelsen i oväntat samlad röst. Jag får då förklaringen att larmet piper efter X antal sekunder, för att bekräfta att larmet gått igång. Jag valde ju att larma hela huset, vilket jag annars bara gör när jag går hemifrån, och då hör jag ju aldrig dessa pip. När jag bara larmar undervåningen, som jag vanligtvis gör när vi är hemma, så piper inte larmet utan är ett s.k. "tyst larm". Kände mig något pinsam då, även om jag var otroligt lättad över att få höra detta.

Ja du, det var en kväll/natt som hette duga. Under denna tid, som kanske varade i 20 minuter upplevde jag en skräck som jag inte tidigare varit med om. Jag trodde på allvar att det var någon på övervåningen i mitt hus och det var en fruktansvärd känsla. Det roliga är, att om jag hade sett det på film, hade jag stört mig på att personen i fråga inte bara öppnade dörren och gick ut! Varför ska de alltid stanna i huset, och helst gå och kolla där ljuden kommer ifrån? Oväntat nog var det ju exakt det jag själv gjorde.
O visst, jag har varit mörkrädd och hetsat upp mig över ljud förut, men då har jag alltid vetat att det egentligen bara är i mitt huvud och med ett lugnt andetag och ett bestämt "Anna, ge dig" så går det över. Men den här gången var jag rädd på riktigt. Som att få uppleva en skräckfilm. Jodå!

(jäkligt) rask promenad

Igår ville Sandra komma in till stan o gå en promenad tillsammans innan mötet på kvällen, skitbra! =)

Göte, vi gick säkert i 220 km/h! I en o en halv timme... göte, men gött! O inte nog med det, jag hade ju så mycket kläder så jag vägde ju säkert fem kg mer än vanligt, det var långkalsingar, byxor, termobyxor, stora tunga kängor, fyra tröjor, tjock lång jacka, vantar och yllemössa. Gissa om jag var svett när vi kom hem... Plus att jag har astma och noll konditon, uppförsbackarna var skitjobbiga ;) Sen går vi ju o strir så himla mycket o så det blir jobbigt bara det. O hundarna ska hållas reda på, fyra hundar... hehe.

Här är Sandra med tre av dem :) Bra bild... not.

 

10 000 steg, 1 ½ h, 220 km/h, stegräknaren visade på ca 8 km (ska mäta med bilen nån dag o se om det stämmer) Sen åkte vi på årsmötet och slängde i oss en varsin STOR bit smörgåstårta... med gott (!) samvete!


Tidsfördriv

Ett spel för att träna bråkräkning....




WII FIT!

Såhär såg det ut första kvällen vi körde Wii Fit ;)
Vem har bäst hållning?a =)

Inge farligt koncentrerad....


=)


Ny filmhylla i filmrummet



Mja, det var väl ett tag sen vi satte upp den, men har glömt att visa hur snyggt det blev! =)





Har köpt två till nu som vi ska sätta upp så vi får plats med resten av filmerna ;) Blir en till tv-spelen också...

Nu ska vi se O.T 2 på tv3 och äta varma smörgåsar ;) Puss!

bjuden på mat

I eftermiddag fick vi efterlängtat besök av G & Dino. Hundarna blev jätteglada för att träffa Dino igen (ca två veckor sen sist), och lekte med fullt ös på trädgården. Shappo leker gärna med honom ute, men inte inne - Shappo tycker "inne leker man inte". Ludde däremot har struntat i mina uppfostringsregler och leker mer än gärna med Dion även inne. Om de ska sluta får vi helt enkelt bryta dem (vilket vi gör med jämna mellanrum, det funkar riktigt bra).

Söta G hade köpt med middag som hon bjöd mig på! Vi åt räkor, baguette med vitlökssmör, skagenröra, vitlökssås, chips och brie-ost! MUMMA! =) Såg på RED EYE och Definitely Maybe. Till efterrätt åt vi glass på Anna-vis: en stor bytta med daimglass + två skedar... hugg in! Mmmmmums!

Tack G igen för det trevliga besöket och den goda middagen!



Trivs inte i mitt hår... alls.

Dags att göra något, trivs varken med färg eller frisyr (vilken frisyr?).... Tänk er att ha en dålig hår-dag. Jämt! usch, fy, ve och fasa!

Men vad? Ljusare vill jag ju att det ska bli, men inte helt blont. Kan nog inte bli det heller tror jag ;) Men frisyr då? Borde spara längden eftersom jag vill sätta i en förlängning närmare somaren, samtidigt som jag vill ha en frisyr, det verkar så himla kul att ha det. Hmm.

Tyckte det här va himla snyggt, men har jag tillräckligt mycket hår för att få det såhär? O hur går det då med förlängningen? Troligtvis inge bra...



Den här passar nog bättre till mitt hår, och är kanske lite mer användarvänlig, men inte riktigt lika cool.... skulle nog tröttna...


Sen har vi tjejen som är så otroligt fin.. Elisha Cuthbert. Hon är t.o.m. snygg i kort hår!



.. vilket leder oss till den oändliga funderingen i Annas huvud:

Kan man (jag) vara snygg i kort hår? =)

jag. behöver. ny. jacka.

Japp, jag är så fruktansvärt välklädd på jobbet så det är inte det, jag har dubbla sockar, långkalsipper, byxor, termobrallor, säkert 3 tröjor, vinterjacka, halsduk, två par vantar och mössa. MEN... när jag rör mig och leker med barnen så åker jackan upp, för det är en sån kort modell.

Måste införskaffa en jobbjacka, som är slit-o-släng, och framförallt då LÅNG.. Tips, någon?

Nu ska jag till jobbet. Ha en fin dag!

Puh. Lång dag!

8.50 Åka o handla inför ikväll
9.30 - 17.00 Jobba
17.00 - 19.00 Möte på jobbet
19.00 Möta upp Becka och åka till Sörtomta där vi drar igång våra träningsträffar idag. Slut 21.30
21.30 Åka till mappa o hämta hundarna
22.15 Hemma och just nu skulle jag vilja skriva "stupa i säng", men jag vet att hur trött jag än är kommer jag att sätta mig framför datorn/tv:n och säkert inte lägga mig förrän klockan är alldeles för sent.

Nu ska jag blåsa håret, sen får jag väl dra igång min dag, där varenda aktivitet överlappar nästkommande...

Ha en bra dag!


Vore skönt att ligga o slappa med pappisen hela dagen... Eller åtminstone ikväll :)

Partaj hos M & K

Igår var det inflyttningsfest hos Martina o Kjell på Fallängsvägen! Tjohoo, jättekul! Det var mycket folk, glada miner och trevlig musik! Bra bra, goda drinkar drack jag också av Pisang Ambon o juice -- mumma!

Fick min julklapp också av M & K, en dansmatta och spel till X-box 360! Man tackar, man tackar! =) Fast det lämnade jag ju kvar, kunde inte ta det med mig på krogen :p Får hämta snart så jag kan dansa, dansa, dansa! =)

Kl 21 begav  vi oss (jag o Henk) till Tiki på Guldkustenfesten! Där bjöds det på både mat (tacos) och öl, gottgottigottgott! Där var det som vanligt härlig stämning bland innebandyfolket! Men både jag o Henk blev fruktansvärt trötta efter några timmar (ungefär som du förra helgen G) och beslöt oss för att avsluta kvällen med flaggan i topp och tog en taxi hem, tur var väl det för sen hann vi knappt lägga oss innan vi somnade båda två.

Utvilade, pigga och förvånansvärt pigga vaknade vi idag redan vi 09 och har haft en skööön slappardag med mat, godis, tv, film, dator, tv-spel och kelande med de håriga två.

Nu är det dags att träna lite, ska ut o träna hundarna nu och sen ska jag nog wii-fitta mig lite. Oj vilken konstig mening det blev. Jenny skrattar nog ;)

Grattis min älskade bästaste också som har fått jobb på ScanModul! =) Du är bäst!

Ps. glömde kameran igår, så jag lägger in en gammal bild på Martina =)

Övertrötta på läger med klassen... Hade glömt bestick och fick äta vår sallad med pennor... skrattattack ;)

RSS 2.0