Mirakelmedicin!

Har du migrän?

Jag fick prova imigransprutan, det är en liten spruta som man tar i låret på sig själv.
Jag hade haft migrän sen klockan 17 igår, inte anfallsaktigt men det fanns där och jag reagerade starkt på ljus och mådde illa.

Jag tog sprutan 23.15, och tio minuter senare var det helt borta!


Jag rekommenderar er med migrän att prova på dessa sprutor! Det finns ett två-pack, kostar ca 800 kr.

Vår lilla mini-semester!

I onsdags åkte vi ner till Västkusten, Strömstad - Rossö - Garviks camping, för att vara exakt.

Mia, min syster var redan där så onsdagkväll hade vi tillsammans, vi åt räkor med chips och baguetter o andra goa tillbehöver och drack både öl och vin. Det var en jättemysig kväll!


På torsdagen var vi ute och sprang jag och Mia. Smarta.. vi var ute vis kl 13 på dgaen, precis när det var som varmast! Trettionånting grader i solen...
På kvällen när Mia skulle åka hem till Arvika åkte vi alla tre in till Nordy shoppingcenter. Jag gick ett par jättefina träningsbyxor av Henk :) O både Mia och henk hade ett par kassar också =)

Fredag och lördag gjorde jag och Henrik gjorde vi dessa grejer, om och om igen; åt, såhg en film, gick promenader med hundarna, lät hundarna bada, åt godis, drack 3,5:or och såg mer film. UNDERBARA DAGAR. På fredagen blev det en kort tur till Strömstad också, då vi köpte varsina likadana springskor, de var superhärliga! En helt annan känsla ska jag säga att springa i dem, som bara har sprngit i mina oknytna DC-skor... Hmm, säkert jättebra ? :)





På lördagen hade vi bokat bord på Salteriet, en jättemysig liten resturang (det finns bara en) nere på Rossö. Då åt vi ryggbiff med rödvinssky, potatisgratäng, b-sås och en halv majskold. MMMMM va gott det var! O så beställde in en flaska vin, och en varsin öl. En superkväll med andra ord!



  





Jag har blivit så bortskämd jag, av min älskling! =)

Kära vänner

Nu har vi precis kommit hem från semestern på kusten. VI har varit på underbara, kära, harmoniska, härliga, bästa av alla ställen - ROSSÖ!

Nu ska vi iväg igen.. Sara, Magnus o Ivan är hemma i Arvika i några dagar så vi ska till Highwalt nu.

Nya inlägg kommer snart :)


På Rossö förra året, med mamma pappa svärmor o svärfar :)


Utseendetips!

Jag blev inspirerad av Ida, www.idalalaa.blogg.se som häromdagen la ut ett inlägg om att hon färgat ögonfransarna..
Det var längesen jag gjorde det, så det blev jag sugen på att göra =)

Köpte svart frans- och brynfärg från DEPEND.

INNAN
Innan jag färgade såg jag ut såhär, nästintill obefintliga ögonbryn och inga fransar?







EFTER

Nu känns det lite bättre, ser ut som en tjej fastän man är osminkad :)










Så tack Ida för tipset! :)

Golfsvingsfilm!

Följde med Henk o Ranta ut på golfbanan idag, imorrn spelar de tävling, så de va tvungna att träna lite :)

Regnet kom, och den som var mest missnöjd var Shappo, stackarn gillar inte när det är blött... Hehe. O stackars jag fick skavsår av golfskorna jag lånade av söta svärmor, som har lite mindre fötter...

Men grabbarna gjorde bra ifrån sig!

Henk svingar!



Mikael svingar!



Henkie


Parallellgolf?


Tuffingarna...

Roligt att hänga med på ett par hål så ;)

Lycka till imorgon! Jag håller tummarna för er!

Jag har träffat Mikkey Dee!

DAG 3 PÅ NORWAY ROCK!



En vacker bild på den underbara utsikten igen ;)


Vi hade ingen skjuts ner till festivalen den här dagen, och vi ville inte krångla med dem, så vi började vandra neråt och hoppades att ngn skulle stanna... Det gjorde det. En svart pick-up, men bara ett säte fram, så Cecilia fick sitta där baksätet skulle vara egentligen, instängd bakom ett galler... haha, och på instrumentbrädan satt ett klistermärke "Allt kan vara farligt"... Hmm ;) Men han jobbade backstage på festivalen så det kändes rätt lugnt .. hehe.



Här sitter vi o pratar med Arve i Audreys Horne.
Då kommer Mikkey Dee in och de hälsar på varann, detta är alltså i VIPtältet för alla artister. Dock hade de största artisterna varje dag ett helt eget område där ingen, verkligen ingen, kom in. Det var tors= dumdum boys, fre=alice cooper och lördag= motörhead.
Men han presenterar oss för honom, och han sticker lika fort igen. Ca 10 minuter innan kommer en från Motörheads crew in och frågar oss om det var vi som hade pratat med Mikkey Dee... "ehhm, yes!" svarade jag. Då ger han oss ett varsitt backstagepass för att komma in på det avstängda området för bara Motörhead, och visar oss in till hans tält..
Vid den stunden sitter vi och pratar med gitarristen och trummisen från Pagans Mind, där trummisen blev lite avis, då han var ett stooooort fan av Mikkey Dee - men hallå, vem är inte det? ;)

Så där sitter vi och pratar med honom innan han ska spela, och när det är dags för det så säger han att vi får följa med upp på scenen... !! Så vi står under hela spelningen, uppe på scenen och kolla på Motörhead. Gaaaah va häftigt :)


Fick inte använda blixt... :( Men man ser ju vad det är :)

Lemmy - the king!


Massa avundsjuka fans ;)

Efter spelningen blev med in i tältet igen och drack lite.. Cecilia tog en whiskey för hon hade så ont i halsen.. Stackars va jättesjuk :(
O så fick vi en varsin signad trumpinne ;)

Sen tog vi en limousine tillbaka till hotellet med M. Dee och hade efterfest. Så jäkla roligt ! :)


ME AND MIKKEY DEE

Kom upp till hotellrummet kl 05 30 ungefär.. jag o Cissi satt och pratade och bestämde oss för att vi ville hem nu. Väntade på att frukosten skulle öppna kl 07 och då gick vi ner och kollade tågtider. Det ultimata kl 12 var givetvis utsålt, det fanns ett kvar... okej, det går om en timme.
Det tar en kvart ner till tågstationen
Vi har itne packat
Vi har inga pengar att köpa biljett för
Kelly som har pengarna har nyligen gått och lagt sig, mycket full...
Vad gör vi?

Vi går upp och väcker Kelly, tror vi. Men Roy, hans kompis öppnade. Lika full och lika trött... Vi berättar läget och han säger "kommer snart..." Vi går ner och slänger i oss en varsin filtallrik... Då kommer Roy som ska hjälpa oss boka ett tåg, det går givetvis inte. Var säkert för nära avgångstiden, det är ju bara 45 minuter kvar nu. Vi springer upp och packar, alla våra grejer låg utslängda över heeeela "sviten" och det tog oss ca sex minuter att packa - snabbt och enkelt ;)
Kommer ner och de har beställt taxi, men vi har fortfarande inga pengar och ingen biljett, så stackars Roy får följa med och betala och ska ta ut pengar till oss. ,Inget är öppet, vi kan inte ta ut pengar någonstans... Till slut får han tag på en tjej som ska med samma tåg som kan lägga ut så länge, så vi chansar på att vi får följa med på tåget...

Så kommer konduktören... o vi frågar var vi kan sitta så vi slipper flytta oss. Guess what. Det finns TVÅ plaster kvar på hela tåget, snacka om tur! Vilken flyt.
Vi har fortfarande inte sovit en blund sen natten till lördag. Det va inte längesen sista ölen slank ner, så vi hade ganska roligt både på tågstationen och hela vägen hem på tåget. Vi irriterade nog resten av vagnen en del, då vi satt och fnittrade, sjöng disneylåtar och kollade på filmerna vi filmade under helgen. Men vi hade roligt iaf :) Hehehe...


OMG - det är en tjuv med pistol!




En repris på Cecilia, för jag bara ääääälskar den! Du är så söt Cecilia! :)



Enda bilden på mig och Cecilia från helgen.. hehe.


EN GRYM HELG
Jag har haft otroligt roligt, och även om jag saknade Henrik så det gjorde ont ibland så är jag väldigt glad att jag har fått uppelva detta :)

Så TACK CECILIA för en SUPERHELG!
Love you :)

Norway Rock - dag 2!

DAG TVÅ PÅ NORGE ROCK!

Cecilia fixar mig i håret....







Häftigaste husvagnen EVER!!


Lookie, lookie at the HAIR! :) Ohhh I like it.



Mmmm i love this. Tänk om jag alltid kunde se ut såhär ;)


Pain... så jäkla bra! En av min favoritlåtar, som jag älskat länge hade jag på en bränd skiva, hade ingen aning om vem som gjort låten, men har alltid älskat den. O så hör jag den här! Shut your mouth heter den och är så undebart bra! :) :)


Vår "chef" Jeanette och Cecilia.
Cecilia http://www.ceciliakristensen.blogg.se/
Jenaette www.jeanetteersdal.blogg.no/



Volbeat - tycker de är bra, de flesta låtarna.


Mmmm HELLOWEEN! Hey! =) Låtar som Dr. Stein, Perfect gentleman och många fler får en ju att smälta... Love it.


Hardcore superstar.. Love them, favoritlåt med dem är Wild Boys, den finns att öra lite längre ner på bloggen...

Gitarristen i Hardcore Superstar, älskar kortet! Önskar jag hade hyft min stora kamera med, men det känns inte riktig OK att ha den med på festival... hmm ;)

Japp, under fredagen satt vi backstage verkligen hela dagen. Förutom en timme som vi spenderade på en stor äng precis utanför området.. tog en massa stygga och roliga kort ;) Himlen va "to die for" ;)
Pain och livemedlemmarna som var med satt vi o festade med och de var hur trevliga som helst, o en andra massa artister, Backstreet girls bl.a. o sen fick jag skjuts med Helloween hem till hotellet igen.

Ännu en gång, fy fan va coolt att få ha upplevt det här ;)
Även om jag har saknat Henrik som baraste den!


Norway Rock - dag 1!

Ja herre GÖTE vilken kul helg vi har haft, jag och Cecilia!


Vi åkte till Oslo på onsdagförmiddag, för Cissi behövde jobba där på Olso Body Art. Sen gick vi ut och åt på kvällen, iofs på McD, hehe, men ändå!
Jag har bytt kula i tungan... hehe


Tidigt torsdagmorgon, närmare bestämt kl 05 45 gick vi upp, klädde oss, åkte "trikken/tricken" in till stationen och satte oss på tåget, ända ner till Kvinsedal/Storekvina.

Första dagen på Norway Rock
Först så kommer Kelly och hämtar oss och på vägen skriker Cecilia till; "guuuuud va vackert!", så vi stannar till för att ta kort, det va världens utsikt! Såg ut som att var utomlands... visste inte att Norge va så vakert..
Då säger Kelly "vänd er om" och vi ser ett hotell... "där ska ni bo". Wow=)

Världens lyxhotell, nybyggt sen i maj. ALLA artister bodde dessutom på hotellet :) Finns en väldigt löljig, men rolig, hehe, film på det på Cissis blogg at www.ceciliakristensen.blogg.se



Utsikten från "Hotell Utsikten".. Passande namn.. huh? ;)






Vi och 1/4 av Hayseed Dxie


Hayseed Dixie - they got the "rubber faces" ;)


Tyvärr ingen bra bild, men vi står uppe i ljudtornet och ser på Dumdum Boys. Rätt bra plats att stå på... ! =)


Så, det var bilderna från dag 1 på Norge Rock!
Mer bilder från de andra dagarna kommer, det blir bara bättre o bättre.. ;)

"Vill du ha en kleeeem?" ;)
/Anna försöker prata lite norska.. gick inge bra, Cissi bara garvade..

Men, KLEM KLEM. Nu ska jag lägga mig.



Rockfestival!

Korten från helgen kommer innan kvällen är slut, I promise ;)

Men idag vill jag b ara ta det lugnt och umgås med min darling, så ni får hålla ut :P

Nu ska vi åka o köpa frukost - inte litte hungrig,..

BY THE WAY: Rockfestivalen va så GRYM!

Supermusen och töntig

Nu är vi på TATTOO i Olso jag o Cecilia :)

Cecilia ligger i sängen och leker supermus...


.... och jag gör det "töntiga tecknet" (enligt Cissi... ) Själv tycker jag ju givetvis att jag är dödshäftig!! :)



Sen är jag rätt stolt över att ha kört i Norge... i Oslo! Utan att varken köra mot rött, mot enkelriktat eller krockat.

Tatuering o piercing

.. ja det jobbar Cecilia med, och hon va tvungen att jobba idag mellan 12 - 20, så därför åker vi idag.
Imorrn kl 07 hoppar vi på tåget i Oslo och reser ända ner i Norge, till Knivesdal.. En dryg sextimmarsresa, tog med mig två böcker och en mp3-spelare som är fulladdad med kanonmusik, bara sånt vi sen ska få se/höra på festivalen :) Wee!


Colin möter Shappo

YEAH - ROCK ON!

Imorrn drar vi till Oslo, jag och Cecilia!

O sen styr vi kosan ner mot STOREKVINA, där ska vi på Norges rockfestival!! YEAH =) 
Kolla in vilka band som spelar

Mmmm detta längtar jag efter!
Harcore Superstar - Wild Boys



 

Kan jag kan alla!

Heeeelt ofattbart, vilken kick!!

Jag ringde G o ville ha sällskap, hon skulle träna så jag bad henne springa till mig och att vi kunde gå ut o gå. Min syster berättade för ett tag sen om ett åttaveckorsprogram där man kunde träna kunde träna upp sig från att inte ha ngn kondition alls till att orka springa 30 minuter, ett åttaveckorsprogram.
Första veckan skulle man gå fem minuter, springa två minuter, gå fem, springa två och hålla på så en halvtimme.

Jag blev sugen på att testa så jag o G körde det när hon kom hit. De första två minuterna, när de var slut var jag helt slut. Men då fick jag ju gå som tur var, och nästa två minuter gick lite bättre.. Sen gick vi bara tre minuter för då var jag sugen på att springa igen, och orkade springa i ÅTTA minuter i sträck.

Det har jag inte gjort sen högstadiet...  När jag slutade med hästarna blev konditionen allt sämre, och idag är den obefintlig. O astman gör allt värre.

Ska definitivt fortsätta springa nu, för astman kan ju "tränas upp"; ju bättre kondition man har desto mindre märker man av astman.

Så ut o spring ed er! Kan jag kan alla!

Läs Gs blogginlägg idag: hon har fått motivation och blivit kanonduktig! O kolla vad vacker hon är på korten! Det är så stor skillnad gumman och du är så himla vacker! O jag är så imponerad över dig! Det är starkt jobbat! Du är en riktig fighter min älskade vän =)

Ny hemsida! (För hundintresserade)

Jag har en ny hemsida nu, den handlar om mina två hundar Shappo & Ludde.
Vad och hur vi tränar framförallt.

Kika gärna in! Klicka här



                   VÄRLDENS VACKRASTE SHAPPO & LUDDE

O lämna gärna en hälsning i gästboken, så himla kul att ha ngt att läsa o se vilka som kikat in :)

FESTIVALBILDER!

Så. Nu är festivalen över.
Detta var enda och sista året jag inte kommer att ha armband! Rätt trist att inte kunna gå in. Man blir som liiite utanför ;)

TORSDAG


Jag o G tokar oss..


Jag är under luggen, i promise!


Vackra Linda


Therese, Henrik och Marie


Sötisarna Sanna & Fredrik


Underbara Cecilia och Joel


FREDAG
På fredagen satte vi oss på studsmattan, jag och Hernik. Tog med oss en bunke med våra egna jordgubbar, öppnade en varsin kall öl och njöt av kvällssolen och lyssnade på musiken från festivalen..
Klockan gick, och hade hon gått från 18 till 21.. Det går fort när man har roligt ;)
Sen kom Ida och Sofia och joinade oss på studsmattanen stund, det var trevligt med lite sällskap :) O ännu lite senare kom Jenny, Daniel, Zandra och Johan också! De stannade rätt länge, vi sjöng singstar och hade lite gympa, hahah =)

Jag och Zandra


Penny tyckte att jag "fuskade" så hon gjorde allt för att förstöra för mig...


... hrm. Penny kom och skulle sätta sig i soffan, men råkade missa kanten och satte sig utanför... ! *asg*


... o alla dog av skratt :)


Tävling givetvis... Vem nåt högst med foten på väggen?


... okej, Johan vann. Det var lite jobbigt, men han fick offra lite för vinsten...


... ooups! Hahahahaha

Kul kväll!!


LÖRDAG

Lördagen spenderade vi hos Anna & Maala här i Solvik, också en himla kul kväll!




-Que?


Trond och Malin


Henk o goa Charlie


Festivalen, ett stenkast bort...

.. om man kastar långt. Men det är minsann rätt nära till festivalen!

Pappa o svärfar har varit här idag och byggt staketet halvfärdigt. Nu ska nätet på, och grinden förstås.
Men i öppningen där ser ni Arvikafestivalens första tält! Nära? ;)

 

Japp, det här har mamma o svärmor hjälpt mig att plocka idag. Här är de flesta, dock inte alla, av dem.
Det blev 15 LITER sammanlagt! =)



Så vi skålade med varsi smoothie i det underbara eftermiddagsvädret!


.. o så kokade jag min första rabarberkräm, av rabarber från min trädgård! :)



Nu ska jag göra mig iordning.. så blir det av till festivalen sen :) Weee!
Det rycker allt i festivalnerverna...

FESTIVAL!

Nu är det dags för årets FESTIVAL! =) Wee!!

I år är första året på alla år som jag inte ska in, men jag får nog precis lika roligt ändå. Nu bor vi ju på festivalområdet nästan, vi hör festivalens musik hela dagarna och ser första tältet! Det är ca 200 meter till området :) Hehehe,... vilken lyx :)

Så ikväll blir det några varv. Men "dumma" Anna G jobbar ända till 20 30, så det blir väl inte vår tradition iår :( Vi brukar alltid öppna första ölen i festivalrondellen, har alltid gjort det. Men iår blir det nog inte så. Tråkigt, det är ju vår grej liksom =)

BILD kommer senare idag.

Staketbygge och en massa jordgubbar

Far och svärfar är här nu och bygger ett staket åt oss! =)

Vilka underbara föräldrar och svärföräldrar man har!



Plockade lite jordgubbar till förmiddagskaffet. På bara en yta av 1 m * 20 cm fick jag den här skålen på några minuter!



Här ligger sötisen:



... gött med lite kaffe, gordgubbar o blåvär!


Subway o ny lägenhet!

Igår åkte vi till K-d för att kika på syrrans nya lägenhet. En jättemysig 2:a i ett rätt gammalt hus så det var tjocka breda foder kring dörrar och fönster, giganstiska golvlister, högt till tak och gudomliga "gammaldagsa" dörrar med speglar.

Köket var supermysigt, väldigt annorlunda färger. Sovrummet var STORT och vardagsrummet var mörkt med härliga färger. Sen var det världshistpriens minsta badrum. Man står i duschen när man tvättar händerna. Men men, det har sin charm det också :)


Lite mat innan det ska bäras lådor

 
Mamma, pappa o Mia åt sushi, jag o Henk åt världens största o goaste smörgåsar från SUBWAY


Jag rådängde Henrik :)


Fäna färger i köket


Härlig snevägg!

Tror att lägenheten kommer att bli kanonfin!

Hej svejs!

Platt mage, stark rygg

Nu har jag kört första passet med tränignsDVD:n Platt mage, stark rygg. Det var väl inte skitkul, men men, vissa övningar kändes så det hjälper säkert.



Nu ska jag ut på en powerwalk med nån av hundarna. Sen blir det väl en shake by naturdiet.  

NU JÄKLAR!!


RSS 2.0