Vill ha


www.doggie.se 899 kr

Fast det skulle nog inte stå BadBoy på mitt, utan nåt annat...  Men det är ett så himla snyggt halsband!

Hört på universitetet



           "Alltså, jag skulle förstå om det var så att hon typ levde med ständig värk... eller....
eller om hon hade något uppkört i röven!"


"Karlstad universitet nästa"

Imorrn är det dags för innedagar igen. Onsdag består av opponering på examinationsuppsatser vi skrev tills förra veckan. Alltid lika roligt. Torsdagen är något annat.. nåt med dilemman av olika slag och metoder man kan använda.

Sen är det C-uppstasen.

Sen går jag ju en extrautbildningen parallellt för att bli lärare upp till åk 5. Så jag har några fler uppgifter att göra. Känns tungt just nu..

12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar,12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar, 12 veckor kvar....


Måste hålla ut!

Inredning av hallen

Nu är hallen faktiskt nästan klar. Inte riktigt men det börjar minsann ta form! =)


Var hos farmor och farfar och rotade på "kulan". Hittade två st sånahär som jag blev förälskad i! Hur fina är de inte? Älskar att ha en blandning av gamla och nya saker. Det är ju ännu mer speciellt när de är från min farmor och farfar..


Sett ifrån vardagsrummet. Långväggen på högersidan ska prydas med två stora tavlor med bred svart ram. Troligtvis blir det två bilder på hundarna.. ahr dock inte bestämt än. Eller fina stora blommor..


Sett ifrån dörren, vägglampan längst bort är samma som taklampan. O speglarna på sidan av garderoben, det blev bra, tyvärr satte jag dem lite ojämnt. Klantiga Anna i ett nötskal.


3 bilder som betyder något. En snygg bild på min snygge golfspelande sambo, en bild på vårt vackra körsbärsträd och en fruktansvärt söt bild på min ännu sötare systerson!

Trångt i soffan

Jag och Martina myste till det för några dagar sen.. vi låg i soffan och kollade på TV och stackars lilla Ludde fick inte plats!! Oj oj oj, stackars Ludde. Men men, ni som känner Ludde kan väl nästan gissa vad han gör?

Jo, han tar sig plats - vare sig den finns eller inte.

TRÅNGT. MEN MYSIGT...


Soft skola

Förra tisdagen hade vi redovisning på skolan...

Det är rätt tufft att läsa på universitet minsann...


Ida & Sus sitter skärpta framför föreläsningen.

Leversmak!

Var på Lantmännen förut och letade foder och reflexväst. Kom hem med ny tandkräm istället! Med leversmak!

Duktiga lilla Ludde. Nu ska tandstenen puts väck bort!




Snark..

Nu ska Anna sova.

God natt!

Först bakifrån.

Tävlade igår. Det gick skitdåligt och jag var helt knäckt först. Men efter en hel del reflektioner av tävlingen och momenten, och analys med hjälp av både Helena, Sandra och Pia och efter att jag sett filmen och tittat ordentligt på den så känns det riktigt bra ändå. Det var en massa smådetaljer som var så himla bra och på grund av det så känns det ändå som att det gick riktigt bra. Det var flera smågrejer som bevisar att vi kommit stora viktiga steg framåt, och det känns underbart!

För er som är intresserade kommer det att komma mer om detta i hundbloggen via hemsidan.



Massage

Underbara Henrik gav mig en efterlängtad massage igår, och det behövdes också, jag hade så ont i ryggen o axlarna så jag höll på o spy. Det var helt fantastiskt skönt! :p 

Var så trött också så jag somnade under tiden jag fick massagen.. o imorse vaknade jag av att han kom hem o kröp ner bredvid mig, så inatt var den bästa natten på länge! 

Tack älskling!  

DINO!

Lilla söta Divino, även kallad Dino, har kommit till Arvika. G har äntligen blivit hundmamma och det är ingen farligt söt hund hon fått tag på! :)

Tog några halvdåliga bilder förut med mobilkameran, men har inte orkat lägga ut. Bilder finns på Annas blogg, dessutom mycket mycket bättre kort :) Så kolla in www.krissil.blogg.se - och bli lite valpsjuk DU med! :)


GRATTIS VÄNNEN =)

Kunde inte ha varit bättre!

Imorrn ska jag och Helena iväg till Filipstad och tävla. Vi var på en träningsdag hos Pia idag och det var verkligen kanonkul! En lång, vindig och krävande dag men otroligt rolig och lärorik!

Men inatt sov man ju inte så mycket, svårt att lägga i sig tid på fredagar och uppe med tuppen imorse, det blir inte många timmars sömn det. Sen ligger ju Filipstad inte alldeles i knutarna så imorrn måste man dessutom upp ännu tidigare! *gaah* Klockan ringer 04.57.... Jahapp. MEN! Sandra skickar iväg ett sms och skriver "Du glömmer väl inte att ställa om klockan en timme bakåt inat... ?" Weehoo! Det kunde ju verkligen inte ha kommit bättre! Jag får en hel timme till godo! Så egentligen, om jag går på dagens tid ska jag inte upp förrän 05.57. Det va ju grymt skönt faktiskt =)

Det kunde inte ha varit bättre. Haha :)

Snygga bilder från dagens träning på Sandras blogg. Klicka HÄR

Sov gott!

Tack tack tack!

Weeehoooo!

I måndags efter att klassen hade varit på Vassvika och spelat in en film hittade jag inte mina nycklar när jag kom hem! O jag letade igenom hela bilen, kläderna och uppfarten... borta borta borta. Så kom jag på att jag slängde soporna i samma veva som jag hade gått ut till bilen och hade fullt upp med att bära alla kassar och allt jag hade med mig...

Tänk om jag slängde dem i soporna?

Men... idag kom Martina hit och lånaade lite böcker, och på vägen hade hon hittat Jannike som va ute o gick med hundarna, så hon följde med hit. O när de kommer hit så hittar Jannike nycklarna! De låg på uppfarten! =) =) =) Vet inte hur jag hade missat dem, men det hade jag gjort... Åhhh vilken tur!

Tack Jannike och Martina! :)

2008

År 2008, du vet att du lever år 2008 när :

1. Du av misstag knappar in en pin-kod på mikrovågsugnen

2. Du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år

3. Du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer

4. Du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig

5. Ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla vänner är att du inte
har deras e - postadresser

6. Du har jobbat vid samma skrivbord i 4 år men för tre olika företag

7. Din chef klarar inte av att göra ditt jobb

8. Din lunch består av rå fisk som du äter med pinnar

10. Du ringer familjen för att höra om de är hemma medan du kör in i
garaget

11. All reklam på TV har en internetadress under

12. Du får panik för att du lämnat huset utan mobilen (som du inte hade de
första 20-40 åren av ditt liv) och måste åka tillbaka för att hämta den

13. Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att gå 'online '
innan du hämtar kaffet i espressomaskinen

14. Du lägger huvudet på sidan för att le :)

15. Du läser detta och nickar och ler

16. Ändå värre; du vet precis vem du ska skicka detta mail vidare till

17. Du är för upptagen för att lägga märke till att nr 9 saknas i denna
lista


 



18. Du scrollade upp för att kolla att den faktiskt inte var där

19. Och nu sitter du och ler åt dig själv



Ha en trevlig dag!





Vem mer än mig gjorde exakt som det stod på slutet?
Hahaha, göte så förutspådd man är ;)


Åter till examinationsuppgiften.... stön.


Jag svävar på rosa moln...

... efter att ha sett Mamma Mia!
Det var i särklass något av det mest fantastiska jag sett på film!

Jag log genom hela filmen, fick rysningar längs ryggraden och skrattade... Vilken underbar film!
Tack Martina för en superkväll (som ska flytta till världens mysigaste lägenhet också!) ! =)

Nu ska jag sjunga mig till sömns... o jag ska köpa SingStar ABBA så fort jag bara kan! :)


Ps. Inga dålig rollista helelr som medverkar i den här lilla rullen.... hehehe...


Vassvika, here I come!

Idag ska vi ut till Vassvika med klassen... vi ska spela in en film, som vi ska redovisa.... IMORRN! Smidigt värre. Himla bra idé dock, tycker ju vi då...
Istället för en live-redovisning, gör en film som går ut på att en reporter från nyhterna är där och intervjuar oss och filmar vårt projekt;  EN SKOLA FÖR ALLA.

Undrar vem som vill strypa vem idag? ;) 13 starka viljor dagen före... yey.

Nu har jag packat klart, har med lite olika kläder, och lite massäck. Ser det inte gott ut?

Ska gå o koka lite kaffe nu så jag har med mig!

Puss & Kram

Vad har DU för favoriter i massäcken till skogs?

Kräftor o vin

Igår var jag o Henk hos Reb & Anders o åt kräftor, bröd, massa goa ostpålägg, vindruvor o kex... Mycket gott vin och en o annan öl slank också ner.  Efter en helkväll vid bordet med skrattanfall som vrider om hela magen avslutades kvällen med lite Buzz. Iaf för övriga tre, själv somnade jag i soffan ;)

Lite halvkvalitetsbilder från mobilkameran ;)

Mumsigt!




Halva hundskaran. Erki, Nellie och Yaga. Att få alla sex hundar på en bild var alldeles för jobbigt :p Haha.

Vill även säga LYCKA TILL till Ziri & Yaga som ska röntgas idag! Jag gav Yaga lite A-höftmedicin igår, hoppas den håller vad den lovar... Jag håller tummarna flickor! Även för smådoggarna i A-kullen!

T.G.I.F

Ja så kändes det igår... Thank God Its Friday. Hade inte fixat den veckan om det var en vardag till på den... Gööööte.
Igår gjorde jag sista dagen på VFU:n, skönt men samtidigt lite sorgligt. Känns inte riktigt lika kul nu när man har fem skriftliga arbeten framför sig udner hösten. Det är inte såå många veckor och jag ska på ngt vis hinna med dessa fem.
Håller på med ett litet nu, det ska nog gå bra, men sen är det två rätt viktiga lite större examinationsarbeten... och så är det en fjärde med skriftligt + redovidning... sen är det C-uppsatsen! Gooood den känns tung just nu alltså.. men det ska ju bli otroooligt skönt att bli färdig sen.

Nej tillbaka till plugget. Det är typ tredje gången jag pluggar på en lördag ska jag erkänna, har alltid haft inställningen att jag ska hinna färdigt på veckan så att helgen är ledig mendet fanns verkligen ingen möjlighet till den nu... !

Ikväll ska jag och Henk till Reb & Anders och mysa med kräftor och vin. Det ska bli väldigt skönt att få slappna av och bara ha en myskväll med några vänner...

Ha en fin lördag!  Puss & Kram

Ps. Kusten vann igår med 4-3!

TACK!

Tack mamma, pappa, svärmor och svärfar för all er hjälp idag! Det har varit till STOR hjälp och det blir alltid så bra! :)

Idag har alla våra fyra föräldrar varit här och hjälpt oss med huset. Pappa o Ingemar har nästan byggt klart staketet nu och det blir såååå fint! O praktiskt dessutom :p

Mamma o Carina följde med och de kan ju inte sitta stilla en sekund utan uppgift, så det slutade med att mamma har putsat nästan alla fönster och skurat alla golv, o Carina har lagat mat till oss alla och målat listerna till filmrummet. Jag och Henk har satt upp tavlor, hyllor och småpysslat lite här och var.
Jag har även pluggat en hel del... tråkigt men ett måste.

Veckan som kommer blir sådär överdrivet hektiskt igen och helt panikartad. Men nu är slutet nära! Bara 13 veckor kvar till examen! Weeee =)

Ingen tid att blogga heller, så jag kommer att vara något inaktiv här nu... men glöm mig inte!


Colin

Lilla söta goa underbara snuffiga fluffiga Colin är här! :) O ska vara här ända tills söndag då matte Cecilia (www.ceciliakristensen.blogg.se ) kommer hem igen =)

Ska lägga in bilder i eftermiddag!

god morgon, ha en fin dag och kram!

Dentastix

Dentastix ger jag, inte dagligen, men ofta! Tyvärr slukas de i ett nafs, men det måste ju betyda att de jättegoda! :) Bra är de också, kanonbra! :)


Klar!

Puh! Nu är jag & Ida (http://www.idalalaa.blogg.se/ ) äntligen färdiga med vår del av gruppuppgiften! =) O det är ingen dålig del ska jag lova, "blev inge dåligt bra!" =)

Många timmar och mycket slit har vi lagt ner, men nu är det klart... Nu är det bara filmen kvar. Oj oj hur ska det gå då? :p

Nu ska jag göra annat skolarbete, fort som attan, och sen är det Desperate som jag längtar efter hela veckan! Wee!

Grattis till söta goa LINDA (http://www.aboutlinda.blogg.se/) också som har haft en hellyckad helg i Sthlm! Så glad för din skull vännen!



En liten bild för att förklara hur jag känner mig just nu..... fast något mer kvinnlig kanske :p


Stegräknartävling.

Yeehoo.

Igår började jag, mamma, Mia och Sara vår stegräknartävling. Vi tävlar under ett lopp av sex veckor, och den som vinner får gå och få en massage av övriga tre.

Första dagen igår, och jag var ute och gick jättemycket, det var bara det att jag inte hade stegräknaren på mig. Den hade jag glömt. O i våra regler står det att om man glömmer den får man helt enkelt stå sitt kast och bli utan steg den dagen. Typiskt! :(

Nu ska jag GÅ till jobbet, om jag jag hinner ... :P

Ny telefon!

Är så himlans trött på den telefon jag har... har haft den länge nu och börjar tröttna! Visst, den funkar allt som oftast och speciellt om man tar i lite... inge dåligt irriterande. Världens träningspassa att skicka ett sms liksom...

Har blivit lite kär i den här...


... och skulle vilja fixa till så att den ser ut såhär:



Snygg väl! =) =)

"Hej på Mârten!"

Japp, så var det än en gång dags för årliga MÂRTEN här i lilla Arvika.

Stan är full av stånd där det säljs en massa, massa rappel.... en massa snorungar springer omkring och kastar smällare på folk, en odör av "fislukt på flaska" sprids över hela staden som barnen köpt och sprayar så mycket de orkar på varandra, folk trängs och suckar högt och tydligt över hur förbannat mycket folk det är, man får en och annan armbåge i magen och till råga på allt så är det kallt.
O till sist blir stadens gator alldeles nersmutsade av att alla männiksor slänger det de inte orkar bära på längre, på backen, för en soptunna har de tydligen aldrig hört talas om.
Känns det igen?

O andra sidan kan man se på det såhär;

Mârten. En vacker höstdag då alla i stan samlas på gatorna för att fira Mârten.  Höstens friska, kalla höstvindar och vackra höstlöv sprider sig över Arvika där människor från alla möjliga kanter ställt upp sina stånd och säljer sina goda rostade mandlar, varma sockar, fenomenala dammsugarmunstycken och roliga leksaker till barnen! Man hör barnens skratt när de springer och leker tillsammans, man träffar gamla kompisar från skoltiden eller en vän man inte sett på länge. Fantastisk musik spelas i gathörn där folkgrupper samlas för att njuta.

Hur tänker ni om Mârten? Alternativ ett eller alternativ två?


Sen har vi karusellerna. På dagen är de mindre barnen där och åker alla karuseller de ser! De är upprymda av glädje och pirrandet i magen som får dem att kikna av skratt.
På kvällen är det dags för de stora barnen som det så fint heter, eller som G uttryckt sig på sin blogg, fjortisarna (ja, vi har också tillhört den skaran en gång). Ungdomarna som är fulla och studsar omkring i TAGADA, som jag visserligen själv kan erkänna är den roligaste karusell jag åkt. Nu var det många år sen jag åkte den sist, men under de åren jag var en del av "ungdomsskaran" som härjade vilt på mârten gick det mycket pengar till Tagadabiljetter om man säger så ;)

O jag skulle inte bli förvånad om Jenny & Zandra tar sig åtminstone ett åk i Tagada ikväll efter ett par drinkar... ;)

Hittade en film på youtube på Tagada =)


Världens bästa hund!

Förut va hundarna lösa här hos mamma o pappa, och de sprang omkring och lekte av sig ordentligt. När de kommer i full fart över gärdet så KROCKAR Ludde, och ja, jag menar krockar (!) med ett rådjur! O killen är så otroligt duktig att han lyssnar på mig och stannar hos mig, utan att följa efter!
Shappo kom väl ngn meter efter, men såg rådjuret gott och väl, och stannade också hos mig!

Det trodde jag faktiskt inte :)

Kram från stoltaste matten =) =)


Ivan!

Igår kom Sara & Ivan hit till oss i Arvika!! :) Så ikväll ska jag o Henk till Highwalt o äta middag och leka med Ivan :) Det hanns aldrig igår, med skolarbete upp längs väggarna... Men jag o Ida är iaf på GOD väg! Snyggt blir det å! =)
 
Ska bli så himla kul att träffa dem igen, speciellt Ivan då :) Stora pojken är 1 ½ år nu! =)


3 / 5

När IDAG är slut har jag gjort min tredje vecka av fem veckors VFU. Härligt! Har dessutom 100 % i närvaro... Gôtt!! :)

Ida berättade ett bra "säg":

"... slicka sig uppåt och sparka sig nedåt"

Finns många som lever efter det.. :p


RSS 2.0