Vilket underbart väder!

Ahh.. äntligen vår. Vårväder. Det gillar vi. Påskhelgen har varit hur skön som helst, långledigt och späckad med god mat och på tok för mycket godis i sällskap av det viktigaste vi har - familjerna.
Olyckligtvis har jag fått besök av en ny förkylning, vilket känns mindre roligt, speciellt eftersom vi ska åka till Umeå på torsag.. Men det lir nog bra.

I fredags var vi hos mamma o pappa hela dagen, först var jag vid stallet för att kika på Jenny när hon var inne och tränade med Ella, de var jätteduktiga! Lilla Ella-Bus... sötaste ponnyn någonsin tror jag ;)
Sen gick vi en promenad med hundarna kring stallet, lite miljöträning och sen åkte vi till Högvalta för att bjuda in oss på mat. O det fick vi :) Det blev lunch, fika, promenad, lite blandat, sen blev det middag framför Så ska det låta och efter det satt vi och grejade med lite av varje... kom inte hem förrän strax efter 01... och då däckade jag.

På påskafton var vi tillbaka i Högvalta igen för att käka påskmiddag, tillsammans med mamma pappa mormor farmor och farfar :) Supergod mat och jättefin tårta! O sen en massa godis...

Pappa, mamma och mormor


Sen blev det en lugn kväll hemma i form av film och godis...

Igår var vi i Långvak och åt återigen en god påskmiddag där med Henrik föräldrar och morföräldrar, då satt vi t.o.m. ute! Mys av högsta grad :) O en kraftigt god cheesecake till efterrätt! Mums!
Sen tog vi en promenad i skogen och när vi kom tillbaka gav vi bilen ett rejält ansiktslyft! En totalstädning, och tro mig - det behövdes! Tror att vi städade ut en hel golden ur bilen... jösses. Tur att inte Kristofferssons såg bilen innan städningen tänkte jag ;)

Hihi... söt bild. Två Grahnrumpor och en bil :)


Idag är jag inne på femte dagen i rad med huvudvärk.. Nu ska jag ta en kaffe eller tre och fortsätta städa. När städningen är klar ska jag plugga matte. O sen ska jag iväg och fota G och Cecilia, och därefter blir det behövlig långpromenad i skogen.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Hej svej!

Vad ni har ätit påskmat!! Är lite avundsjuk.. Själv var man tvungen att jobba hela påsken. Kom hem på påskafton och fick laga mat i ensamheten.. Suck vad tråkigt! Jaja, allt för att folk ska kunna shoppa..Men tycker de kan hålla sig hemma en sådan helg! ;o)

Nu har "rödtotten" kommit till team Lapinluna, ska lägga ut henne på hemsidan ikväll hoppas jag.

Kram i massor

2009-04-13 @ 13:00:33
Postat av: Anna

Oj va mormor blivit smalis :) älska familjen Lindström :)

2009-04-14 @ 00:15:48
URL: http://krissil.blogg.se/
Postat av: Kattis

Man går in på din blogg nu och då och så har det inte skrivits något nytt... och rätt som det är så skriver du ifrån en! *skrattar Man blir lika glad som då man köpt sig ett Kinder-ägg. ;-)



Coolt att ni ska till Umeå! Welcome to norrland säger jag! :-)



Grahnrumporna var gulliga.
flinar*



Kramen!

2009-04-14 @ 14:44:27
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto
Postat av: nänna

haha, ja, tuuur att vi inte såg bilen... =p

puss

2009-04-15 @ 12:00:23
URL: http://nippertip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0